De Oliemeulen

Ontsnapt stokstaartje vader geworden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Een verhaal met een nieuw staartje. Houdini, een stokstaartje uit een dierenpark in Tilburg ,was een paar dagen ontsnapt. Maar toen hij terugkwam, stond hij oog in oog met een nieuw klein stokstaartje in zijn hok. Hij bleek vader te zijn geworden!

Een week geleden ontsnapte Houdini uit het dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. Zijn verzorgers probeerden hem op allerlei manieren te grijpen. Maar dat mislukte iedere keer. Het stokstaartje vond zijn wilde avontuur nét wat te leuk. 

Grote verrassing 

Woensdag lukte het de medewerkers eindelijk om hem te vangen. Met een fiets en een netje lokten de verzorgers hem in de val. Daarna brachten ze hem veilig en wel terug naar zijn hok. Daar ontdekte Houdini ineens een nieuw stokstaartje. En wat bleek: hij was vader geworden. Houdini en zijn baby-stokstaartje kunnen het goed met elkaar vinden. Hoe het kleintje heet, houdt de dierentuin nog even geheim. 

Een ooggetuige spotte de ontsnapte Houdini en maakte er een filmpje van:

michelle_v_e Hoef niet meer naar de dierentuin want die komt gewoon naar mij HAHA #stokstaartje #dierentuin #foryoupage #fy #tiktok #trending origineel geluid - michellevengelen

Anderen lazen ook: Stokstaartjes zijn dierentuin te slim af.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook