Politiehond

Politiehond redt jongen (10) en wordt ster

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Politiehond Hoock uit Frankrijk is deze week overal te zien in Franse media. Hij redde een verdwaalde jongen (10) en werd een ster.

Hij staat in veel kranten en kwam met zijn snuit op televisie. De 5-jarige labrador Hoock is een echte held. Hij redde en jongen die zijn ouders niet meer terug kon vinden in de Franse bergen. 

Verstoppertje

De jongen liep met zijn vader door de bergen in de Franse Pyreneeën, op de grens tussen Frankrijk en Spanje. De jongen wilde verstoppertje doen en rende naar beneden. Toen zijn vader en zijn zus aankwamen was de jongen nergens te bekennen. Na twee uur was de jongen nog niet terecht en ging de politie op zoek.

Onderkoeld

Ze lieten Hoock aan zijn kleren ruiken en die vond de jongen terug. Hij was verdwaald en was tegen een boom gaan zitten. Door de kou was hij licht onderkoeld, daarom is hij voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

Hereniging

De dag erna hebben de twee elkaar nog even gezien. De jongen vond het spannend, maar Hoock deed alsof er niks gebeurd was.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Tweede kans voor hond Uscko.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Zielig voor de jonge

Juichen *duimo

Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag

Aaawww, & Die hond lijkt op mijn beste 'Honden-Vriendin', Lola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik mis haar... Vraagtzichaf

ik haat trump

Super lief van Hoock (:

Superhond! Wat een heldhaftige daad!
# Duimomhoog

superdog!!! heel goed hoor

goed van de hond en zielig voor de jongen ik zou Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.