Pony's krijgen water

Pony's krijgen water van de politie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Voorbijgangers in het Gelderse dorp Zoelen schrokken gisteren toen ze een kudde pony's met hun veulens in een weiland zagen. De dieren stonden in de felle zon, zonder water, zo leek het.

Gewaarschuwde agenten gingen daarna met een emmer water het weiland in om de dieren te drinken te geven en plaatsten een foto op Facebook.

Drinkplaats

De eigenaar van de pony's belde daarna Omroep GelderlandVolgens haar hadden de dieren wel genoeg te drinken. In het midden van het weiland zou een speciale drinkplaats met water zijn.

Excuses

Toen de wijkagent weer ging kijken, zag hij dat er inderdaad een sloot langs de wei liep. Daaruit konden de pony's makkelijk en voldoende drinken. De politie veranderde daarna het bericht op Facebook en bood de eigenaar excuses aan.

Anderen lazen ook: Politiehond redt jongen en wordt ster.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

die dieren moetten ook sgaduw!

Ze hebben inderdaad wel schaduw nodig ja

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.