Zou jij het je hondje vergeven?

Robot smeert badkamer onder met hondenpoep

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Georgia Oost
Georgia
Oost

Een stofzuiger is er om het huis een beetje netjes te maken, helaas gebeurde laatst het tegenovergestelde in Amerika. Daar had een ondeugende teckel genaamd Apollo een heel ander plan...

Een robotstofzuiger is een ronde, platte stofzuiger die zelf door het huis rijdt om alles schoon te maken. Een handige oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om het zelf te doen, toch? Nou, niet als je een hond hebt die het af en toe niet laten kan om een grote boodschap achter te laten in het huis.

Stoute Apollo

Het overkwam de Amerikaanse Ryan Landy. Zijn teckel Apollo zat braaf in de andere kamer terwijl de stofzuiger aan het werk was in de badkamer, maar Ryan was iets vergeten: sommige van zijn huisdieren weten hoe ze deuren open moeten maken. En ja hoor, een van zijn vierpotige huisgenoten had de deur voor Apollo geopend, waarna hij in de badkamer even naar de, ehem, wc kon.

Bruine tegels

Dierenliefhebber Ryan plaatste een foto van het voorval op Facebook, waarop te zien is hoe zijn spierwitte badkamertegels plotseling helemaal bruin zijn geverfd. Ook plaatst de Amerikaan een filmpje op Facebook waarop te zien is hoe een van zijn katten op een slimme manier een deur openmaakt.

Dat wordt dus een extra schoonmaak-rondje voor Ryan. Maar of hij nu weer de robotstofzuiger gaat gebruiken? Wij denken van niet...

Anderen lazen ook: Superheld tegen hondenpoep.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps