Foto: Dierenartsenpraktijk De Meierij

Rondreizende kitten weer terug bij baasje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De zoektocht heeft gewerkt! De kitten die donderdag in een busje van een koerier sprong en met hem meereisde door Nederland is weer terug bij zijn baasje.

De bezorgde bezorger ontdekte het vier maanden oude beestje donderdag in zijn bestelbus en bracht hem naar een dierenarts in Schijndel in Noord-Brabant. De praktijk plaatste een oproep op Facebook om het baasje zo snel mogelijk te vinden. Dat bericht werd meer dan 17.000 keer gedeeld en kwam zo ook bij de eigenaar terecht. 

Korte rit

De kitten bleek uit het Brabantse dorp Asten te komen en heeft ongeveer drie kwartier met de bezorger meegereden. De koerier reed door heel Nederland en stopte op verschillende plekken. De man dacht dat de kitten al lang bij hem in de bus zat, maar dat bleek dus mee te vallen.

Op avontuur

Bij de laatste stop is het beest ingestapt om op avontuur te gaan. Binnenkort is-ie weer thuis. 'Het broertje van de kitten mist hem heel erg en de koerier en de eigenaar gaan er voor zorgen dat ze snel weer bij elkaar zijn', schreef de praktijk later op Facebook. 

Anderen lazen ook: Gezocht: Baasje van 'avontuurlijke' kitten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.