Stekeltje

Stekelvarken ontsnapt uit dierenpark

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Waar is Stekeltje? Het stekelvarken ontsnapte uit z'n verblijf van Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg en is sindsdien niet te vinden.

Het stekelvarken ging er woensdagnacht vandoor. 'Hij heeft met bruut geweld een deur opgebroken', vertelt een medewerker van het park. Ver weg is het dier niet. Meerdere mensen in Tilburg hebben Stekeltje daarna nog zien lopen. 'Maar elke keer als ik eropaf ging, was-ie niet te vinden. Hij verstopt zich goed.'

Pas op voor stekels

Toch denkt de medewerker van het dierenpark dat het stekelvarken binnenkort kan worden gevangen. De politie waarschuwt mensen die Stekeltje zien lopen, om het dier niet zelf te vangen. ' De kans bestaat dat hij zijn stekels zal uitzetten.'

Anderen lazen ook: Ontsnapte koe leeft al zes weken in het bos.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.