Joy is winnaar Kidsweek Dier van het Jaar

Terugkijken met foto's: Dier van het Jaar Feest

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Het Dier van het Jaar Feest was niet alleen superleuk voor de winnende opruimhond Joy, maar ook voor alle kinderen die zondag in DierenPark Amersfoort waren. Kijk maar!

Kidsweek Dier van het Jaar FeestKnuffelen met Scoop is natuurlijk een goed begin van de feestdag.Iedereen zit klaar voor de beestenbingo!Joy is winnaar Kidsweek Dier van het Jaar Misha (10), naast presentator Tosca Menten, haalde samen met haar vriendinnen maar liefst 143 stemmen op voor Sprotje en werd daarmee grootste stemmentrekker van 2018!
Kidsweek Dier van het Jaar FeestEn de blije winnaars samen met Tosca: baasjes Justin, Mitchell en Alex van Eck en Joy. ‘Heel erg knap’, vindt Mitchell zijn hond Joy. ‘Ze heeft deze prijs echt verdiend. Joy is gewoon een superlieve hond. Ze is echt altijd blij.'Kidsweek Dier van het Jaar FeestNa de prijsuitreiking ging het feest gewoon nog even door. Met schminken...Kidsweek Dier van het Jaar Feest... ballen gooien om Joy-flessen omver te gooien.Kidsweek Dier van het Jaar Feest... dierenoren knutselen en nog heel veel meer.Kidsweek Dier van het Jaar FeestEn deze twee knapperds wonnen de verkleedprijs. We verheugen ons nu al op het feest volgend jaar. Tot dan!

Foto's van Sander Koning

Anderen lazen ook: Opruimhond Joy Dier van het Jaar.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook