Foto: ANP

Varkens ontsnapt uit vrachtwagen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Inwoners van Den Bosch moesten woensdag waarschijnlijk even in hun ogen wrijven toen ze naar buiten keken. Op straat liepen tientallen varkens rond! 

De varkens zaten in een vrachtwagen die op weg was naar een slachthuis. Op een drukke kruising in Den Bosch kantelde het voertuig. Daardoor kon een deel van de varkens ontsnappen uit de vrachtwagen. 

De tekst gaat verder onder de foto.

Foto: ANP

Over straat

De varkens liepen over de kruising en zelfs een woonwijk in. Tientallen varkens scharrelden door de straten, woelden grasvelden om en liepen soms in tuinen. Vanuit de hele wijk kwamen mensen kijken naar de dieren. 

Na een uurtje lukte het om alle varkens weer te vangen. Daarna werden ze alsnog in de vrachtwagen naar het slachthuis gebracht. 

Anderen lazen ook: Dit varken schildert net zo goed als Picasso.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Echt heel zielig, laat de varkens vrij lopen, gezellig toch? Oeps Duimomlaag

ik heb ook varkens

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.