Teckel Limo - Facebook Dierencentrum Achterhoek

Vermiste teckel na 11 jaar terug bij baasjes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Een bijzondere week voor de baasjes van teckel Limo. Hun hond raakte elf jaar geleden vermist, maar dook afgelopen weekend opeens weer op.

Limo werd gevonden in de plaats Gaanderen in Gelderland. Ze was er slecht aan toe en werd naar een dierenopvang in de buurt gebracht. De hond was gechipt en als vermist opgegeven, waardoor de baasjes snel gevonden waren. Zij wisten natuurlijk niet wat ze hoorden!

De teckel verdween in 2008 op 3-jarige leeftijd van het erf van haar baasjes. Ondanks meerdere zoekacties, ontbrak van Limo elk spoor. Waar de hond al die jaren heeft gezeten, is ook (nog) niet duidelijk.

Naar de kapper

Limo werd deze week weer samengebracht met haar baasjes. Ook is de teckel al bij de kapper geweest (zie foto bovenaan). Toch heeft de hond nog veel zorg nodig. Ze heeft ontstoken oren, een blaasontsteking en een heel slecht gebit, vertelde een medewerker van Dierencentrum Achterhoek aan Editie NL.

Dierencentrum Achterhoek

Dierencentrum Achterhoek

Anderen lazen ook: Baasje woest na bizarre make-over van hond.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik heb ook een kat die is nu al 1 jaar weg

hhahhaaqhahahah

mijn hond is 3,5 jaar weg Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.