vastgebonden teckel

Verwarde man dacht dat teckel spion was

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Dat niet iedereen een dierenvriend is wordt wel duidelijk uit het verhaal van 'Jimmy', een Amerikaanse teckel uit Missouri. Hij werd vorige week gevonden in een greppel met tape om zijn pootjes. Gelukkig zag een voorbijganger het dier en schakelde meteen de politie in.

Agenten die de teckel ophaalden zagen dat het niet goed met hem ging en brachten hem met spoed naar een dierenarts, waar hij helemaal beter werd. De viervoeter had geen halsband of naamplaatje om, dus werd-ie omgedoopt tot 'Jimmy'.

Spioneren

De politie wilde weten wie er achter deze mishandeling zat en ging op onderzoek uit. Ze vonden vingerafdrukken op de tape van iemand die al vaker in aanraking was geweest met de politie. Nog diezelfde dag werd de man aangehouden: hij bekende Jimmy zo te hebben achtergelaten. De reden dat hij het gedaan had was omdat hij dacht dat de teckel een spion was die hem probeerde te bespioneren met een camera. Hij raakte in paniek en liet hem daarom zo achter.

-11 graden

Dat Jimmy nog leeft is eigenlijk wel een wonder. De winters in Missouri zijn behoorlijk streng, en de nacht dat hij werd achtergelaten was het -11 graden buiten.

Echte naam

Met het slachtoffer gaat het nu weer een stuk beter. Hij heeft er niks aan overgehouden en werd weer herenigd met zijn baasje. De echte naam van Jimmy bleek trouwens Flick. Op het filmpje hieronder kun je zien hoe Flick wordt opgehaald door zijn baasje.

Zware straf

Welke straf de verdachte krijgt, is nog niet bekend. Maar omdat hij al vaker met de politie in aanraking is geweest krijgt hij waarschijnlijk een zware straf.

Anderen lazen ook: Dierenbeulen mogen geen nieuwe hond of kat.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Duimomlaag Vraagtzichaf Rentweg Oeps heel erg maar is die man wel helemaal gezond want misschien heeft hij wel gewoon een beperking en kan hij er niks aan doen

awww soo schattig die man is nog steets niet aardig!

Die man heeft denk ik iets aan zijn gezondheid. Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps