Vrouw beschermt 97 zwerfhonden tegen orkaan

Vrouw beschermt 97 zwerfhonden tegen orkaan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
silke
Silke
Polhuijs

97 honden in huis: zou jij dat willen als het moest? Een vrouw op de Bahama's deed het wel. Er raast een zware orkaan over de eilanden en de vrouw wil zoveel mogelijk zwerfhonden beschermen.

Op Facebook schrijft de vrouw, Chella Philips, dat ze met muziek en koele lucht de bange honden probeert rustig te maken. Door het noodweer komt er water door de muren van het huis en ook de stroom is uitgevallen. Daar baalt Philips van, want eerder zette ze op televisie tekenfilms aan voor de dieren.

Poep en plas

Het huis is bomvol met zoveel viervoeters. 79 van de 97 honden zitten op de slaapkamer van Philips. Overal ligt poep en plas. 'Maar gelukkig springen ze niet op het bed', schrijft Philips. Ook vertelt ze dat ondanks de drukte alle honden het goed met elkaar kunnen vinden. Als er nieuwe dieren bijkomen, worden ze kwispelend verwelkomd. 'Ze weten dat het hun broers en zussen zijn die lijden op straat.'

Hier zie je de post van Chella Philips op Facebook:

Orkaan Dorian

De orkaan die over de Bahama's raast heet Dorian. Het is een enorm sterke orkaan: de wind trekt met zo'n 175 kilometer per uur over het land. Ook valt er heel veel regen. Er zijn al duizenden huizen verwoest.

Anderen lazen ook: Slimme straathond doet alsof hij verlamd is.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het goed wat ze doet. Ik hou van honden en zou er ook wel één of twee willen. Maar 97? Dat niet. Misschien is het een beter idee als ze de honden verdelen over de mensen.
PS: De journalist die dit geschreven heeft heet ook Silke, net zoals ik!

Ben jij dat niet??

wat! Zo lief!

zeer lief

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.