Dwerggeitje Timothy
Huisdier van het Jaar

Wordt dwerggeitje Timothy Huisdier van het Jaar 2021?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

Voor het eerst kan er dit jaar ook gestemd worden op vier bijzondere huisdieren. Zij maken kans op de titel Huisdier van het jaar. Wordt het dwerggeitje Timothy?

Baasje Eline (12) vertelt over haar dappere huisdier: ‘Mijn dwerggeitje Timothy was heel klein bij de geboorte. Niet groter dan je hand. Mijn ouders en de dierenarts dachten dat hij het niet zou overleven. Maar ik hield hoop. Hij moest in elk geval goed drinken. Dag en nacht gaven we hem de fles. Maar toen kreeg Timothy een longontsteking!'

Veel doorstaan

'Dat overleefde hij gelukkig ook en nu gaat nu heel goed met hem. Hij hoeft de fles niet meer (dat vindt-ie zelf niet leuk!) en ligt vaak bij mij op schoot te slapen. Ook spelen we vaak samen en rent hij keihard achter mij aan. Omdat hij al zoveel heeft doorstaan in zijn leven vind ik dat Timothy de titel Huisdier van het Jaar verdient.'

Stem jij op dwerggeitje Timothy?

Stemmen kan tot maandag 27 september via diervanhetjaar.nl. Het winnende dier wint een ingelijste illustratie van zijn of haar huisdier gemaakt door Isa Bredt. Je kent haar misschien wel van het populaire Instagram-account @pet_disneyfication, waar ze van gewone huisdieren ware Disney-personages maakt.

Anderen lazen ook: Dit zijn de genomineerden voor Huisdier van het Jaar 2021.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook