Wordt Joy Dier van het Jaar 2018?

Wordt Joy Dier van het Jaar 2018?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Een ovenpoes, een opruimhond, twee oorlogstijgers en een ontsnapkoe: bijzonder nieuws uit het afgelopen jaar over bijzondere dieren. Maar welk dier gun jij de titel Kidsweek Dier van het Jaar 2018? Maak kennis met één van de genomineerde dieren: Joy! Redactie-coördinator Jacqueline vertelt waarom deze labrador haar favoriet is.

Niks graven naar botten of rennen met stokken, hond Joy uit IJsselstein speurt het allerliefst naar lege plastic flesjes, blikjes en pakjes. De labrador vult vuilniszak na vuilniszak vol zooi. Kwispelend! Als ik een staart had, zou ik dat ook doen. Zo blij ben ik dat Joy helpt om Nederland een stukje schoner te maken. Zij zorgt ervoor dat het afval niet in zee belandt en andere dieren ziek maakt. En dobbert er een flesje in het water? Dan springt Joy er gewoon in! Helemaal bijzonder is dat ze ook andere honden en hun baasjes heeft aangestoken. Over de hele wereld snuffelen er nu al honderden honden naar afval. En dat allemaal door Joy de superknappe plasticpakker!

Goede doel

Alle genomineerde dieren steunen een goed doel. Joy kiest voor Enjoycleaningup.

Wordt Joy Dier van het Jaar 2018?Gaat jouw stem naar Joy? 

Ga snel naar de website en stem! Let op: je mag maar één keer stemmen. Als je stemt, maak je automatisch kans op een fiets van Popal!

Kom naar de uitreiking tijdens het Dier van het Jaar Feest!

Wil jij live bij de bekendmaking van de winnaar zijn? Dat kan! Meld je hier aan voor het Dier van het Jaar-feest op zondag 30 september in DierenPark Amersfoort. Voor € 10,50 per persoon (normaal kost de entree € 19,50 voor kinderen en € 22,50 voor volwassenen) kun je om 11.00 uur de uitreiking bijwonen én de hele dag door het park lopen. Ook kun je knutselworkshops volgen, spelletjes doen, met Scoop op de foto en Kidsweek-redacteuren ontmoeten! Wees er snel bij, want op = op!

Nog meer lezen over de Dier van het Jaar Verkiezing? Hier vind je al onze artikelen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik hoop het !! ^0^

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.