Floyd
Huisdier van het Jaar

Wordt kat Floyd Huisdier van het Jaar 2022?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal, maar welk dier wordt Kidsweek Huisdier van het Jaar 2022? Wordt het kat Floyd?

Baasjes Tibbe (10) en Elynn (7) uit Dordrecht: ‘Floyd is pas één jaar, maar heeft al veel ongelukken gehad. Eerst slikte hij een draadje in van mama’s haakproject. Om dat eruit te krijgen, moest hij geopereerd worden. Daarna brak-ie z’n poot tijdens een gevecht met een andere kat. Zijn poot moest in het gips en hij moest acht weken rusten.'

Brokkenpiloot

'Ook heeft hij nog op een batterij gekauwd. Dat liep gelukkig goed af! We letten nu heel goed op hem. We laten geen dingen meer slingeren die hij kan opeten. Floyd is een echte brokkenpiloot, maar hij is vooral de liefste kater van de hele wereld!’

Stem jij op kat Floyd?

Stemmen kan tot maandag 3 oktober via diervanhetjaar.nl. Het winnende dier wint een ingelijste illustratie van zijn of haar huisdier gemaakt door Isa Bredt. Je kent haar misschien wel van het populaire Instagram-account @pet_disneyfication, waar ze van gewone huisdieren ware Disney-personages maakt.

Anderen lazen ook: Dit zijn de genomineerden voor Huisdier van het Jaar 2022

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook