Bizon

3x oog in oog met een gevaarlijk dier

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Foto Valerie
Valerie
van Vliet

Sommige dieren wil je liever niet in het wild tegenkomen. In deze drie filmpjes zie je hoe verschillende mensen afgelopen week in beestachtig spannende situaties terechtkwamen. 

Slang

Een peddelsurfer bleef wel heel rustig toen een giftige waterslang naar hem toe zwom. Gelukkig voor de Australiër liet de slang na een korte begroeting zijn tenen met rust en kronkelde weer terug de oceaan in.

Bizon

Ook deze Amerikaanse vrouw kwam er goed vanaf. Toen ze wegrende voor een wilde bizon, struikelde ze. Gelukkig kende ze een goede truc voor dit soort situaties: doe alsof je dood bent. Het werkte en de vrouw kon even later rustig doorlopen.

Bijen

Eén bij is voor de meeste mensen geen probleem, maar een hele zwerm kan best gevaarlijk zijn. Een voetbalwedstrijd in Bolivia moest worden stilgelegd omdat de spelers werden aangevallen door deze gestreepte beestjes. De voetballers kwamen er met een paar steken goed vanaf en na twee uur konden ze weer verder spelen.

Anderen lazen ook: Loslopende varaan is niet te vangen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook