Neushoorn

Dierentuin filmt geboorte van babyneushoorn

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het zijn spannende weken voor dierentuin Burgers Zoo, want neushoorn Kwanzaa krijgt binnenkort een baby. En dat is allemaal live te volgen.

De zwangere breedlipneushoorn kreeg al vijf keer eerder een baby in Burgers Zoo, vier mannetjes en één vrouwtje. De zwangerschap duurt ongeveer 17 maanden, dat is bijna anderhalf jaar!

Livestream

Binnen een paar weken is het zover en krijgt de dierentuin in Arnhem er een nieuwe bewoner bij. Sinds deze week kun je via de livestream hieronder het verblijf van Kwanzaa in de gaten houden. Wie weet ben jij straks wel de eerste die de babyneushoorn ziet...

De afgelopen jaren zijn er in Burgers Zoo meerdere neushoorns geboren. In augustus vorig jaar kwam Wiesje op de wereld (zie foto bovenaan).

Op 1 maart is babyneushoorn Naomi geboren. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk de video hieronder.

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Neushoorn geboren in Burgers Zoo.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het leuk voor ze dat ze een baby neushoorntje krijgen ik ben benieuwd hoe hij er uit ziet Juichen *duimomhoog *

CUTE! !!!!!!!! maar er gebeurt niks

schattig ik doe hier mijn nieuwskring over

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.