Hond redt vriendje

Filmpje: Hond redt andere hond uit het zwembad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De Amerikaanse honden Smokey en Remus zijn deze week in één klap bekend geworden. Een filmpje waarin Remus zijn speelmaatje Smokey uit het zwembad redt is een hit op het internet

In het filmpje zie je dat Smokey in het water is gevallen en er niet meer uit kan komen. Remus probeert Smokey naar de trappen te begeleiden, maar Smokey begrijpt dat niet. Daarom besloot Remus om zelf ook maar in het water te springen. Hij zwemt naar zijn maatje toe en geeft hem een zetje. 

Camerabeelden

Eigenlijk mogen de honden helemaal niet in het zwembad komen. De eigenaren keken dus een beetje raar op toen de honden nat het huis in kwamen lopen. Daarom besloten ze bewoners de veiligheidsbeelden te bekijken en zo kwamen ze erachter dat Remus eigenlijk een held is. Kijk zelf maar!

Anderen lazen ook: Hond en kat samen op reis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Awww super lief dat hij doet Duimomhoog Blij

Ja dat vind ik ook

*duim omhoog* ik vind dat goed!!

ah! wat super lief!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog
ik ben op slag verliefd op die hond! Juichen Blij Blij

aaaaah!!!!! dat is zo schattig!!!!! Duimomhoog Juichen Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.