Openstaande brug

Filmpje: Hondje balanceert op openstaande brug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Foto Valerie
Valerie
van Vliet

Hondje Remy maakte maandag een spannend avontuur mee in Vinkeveen. Door een foutje kwam hij bovenop een openstaande brug terecht! 

Remy was met baasje Gosia Kowalska aan het wandelen toen het allemaal gebeurde. Het hondje mocht loslopen op het wandelpad. Toen hij over een brug heen rende, moest er net een boot door. De schipper had niet in de gaten dat Remy op de brug stond en opende het ding. Dat had Remy niet verwacht.

Bidden

De brug ging veel te steil omhoog om op te blijven staan en Remy rende naar het topje. Daar kon hij met moeite balanceren. Het hondje zelf had ook in de gaten dat hij op een gevaarlijke plek zat, want hij bleef maar piepen en trillen. Kowalska vertelde tegen RTL Nieuws: ‘Iedereen hield zijn adem in. De schipper van de boot was aan het bidden. Het was verschrikkelijk. Het leek wel of de tijd stil stond.’

Knuffels

Na een paar minuten kon de brug gelukkig weer zakken. En Remy? Die bleef ongedeerd. Kowalska heeft hem heel veel knuffels gegeven toen Remy weer in haar armen was. Ze is heel trots op hem dat hij precies wist wat hij op die brug moest doen. ‘Hij is echt een superhond!’

Anderen lazen ook: Schattig: hond verstoort weerbericht.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook