Marria en Sony

Oeps! Sony maakt camera van aap Marria kapot

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Eén chimpansee met een camera gaat prima, maar twee chimpansees en een camera niet. De vlogcamera van Marria is namelijk stuk.

Marria woont sinds eind oktober bij Sony. Die kreeg er toen niet alleen een maatje bij, maar ook een vlogcamera! Dat apparaat vond Sony waarschijnlijk zo leuk, dat hij er iets te enthousiast mee ging spelen. En dat liep niet zo goed af. Bekijk het hieronder zelf maar:

'Ik was altijd heel voorzichtig met de camera', zegt Marria in haar vlog. 'Maar Sony... ehm...dus niet!' De aap kreeg de camera te pakken, filmde zichzelf en liet zelfs de binnenkant van z'n mond zien. Maar het was snel over met de pret toen Sony het apparaat even later kapot maakte.

Vlogs op YouTube

Marria woonde dertien jaar bij een Portugese familie waar ze werd vertroeteld als een kind. Erg gelukkig werd ze daar niet van. Bij Stichting AAP in Almere leert ze vanaf begin dit jaar om weer aap te zijn. Ze oefent met vlooien, klimmen en slingeren. Het gaat heel goed met Marria, zo is ook te zien via haar eigen vlogs op YouTube. Ruim twee weken geleden kon Marria voor het eerst een soortgenoot ontmoeten. Ze woont nu samen met Sony! Al moet Sony daar blijkbaar nog wel een beetje aan wennen...

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Chimpansee Marria gaat voor het eerst samenwonen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Duimomhoog Rentweg Oeps hahaha oepsiepoepsie

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps