Okapi

Okapi vernoemd naar (bijna prinses) Meghan Markle

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Meghan Markle heeft niet alleen het hart van prins Harry gestolen, maar ook dat van dierenverzorgers in Londen. Zij hebben namelijk een okapi naar haar vernoemd.

De okapi werd vorige maand geboren in een dierentuin in de Engelse hoofdstad. De verzorgers besloten het dier naar de vriendin van prins Harry te vernoemen vanwege de aanstaande bruiloft.

Schoonlikken

Het gaat goed met de kleine Meghan. 'We zijn erg tevreden over hoe het met moeder Oni en de baby gaat', vertelt verzorger Gemma. 'Oni let goed op, likt haar jong regelmatig schoon en houdt Meghan goed in de gaten als ze slaapt.'

Meghan Markle (36) is een Amerikaanse actrice en vooral bekend door haar rol in de serie Suits. Ze leerde prins Harry (33) kennen via vrienden. Sinds juni 2016 hebben de twee verkering. Over een paar maanden gaan ze trouwen en wordt Meghan prinses.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Op deze dag gaat prins Harry trouwen met Meghan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

likt haar jong regelmatig school dat is fout

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.