Videostill: Perth Zoo

Pinguïn Pierre kijkt vaak naar Pingu

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Pinguïn Pierre voelt zich soms wat eenzaam in de dierentuin. Daar hebben zijn verzorgers wat op bedacht. Hij mag naar afleveringen van Pingu kijken! 

Pierre spoelde een tijdje geleden aan op een Australisch strand vlakbij de stad Perth. Na een bezoek aan de dierenarts, kwam hij terecht in de dierentuin. Daar mag hij nu een tijdje logeren. Hij blijft daar tot hij sterk genoeg is om weer terug de zee in te gaan.

Filmpjes kijken

Het gaat steeds beter met Pierre, maar hij lijkt zich soms wat eenzaam te voelen. Hij zit namelijk alleen in zijn verblijf. Daarom laten zijn verzorgers hem nu regelmatig beelden zien van andere pinguïns. Bijvoorbeeld uit natuurdocumentaires. Maar dat is niet het enige waar Pierre graag naar kijkt.

Hij kijkt ook naar de tekenfilmpjes van Pingu. Zijn getekende soortgenoot lijkt hem erg vrolijk te maken. Hier zie je hoe Pierre de filmpjes bekijkt:

Anderen lazen ook: Pinguïn-homokoppel steelt ei in Dierenpark Amersfoort

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook