Foto: ITV/Shutterstock

Amerikaanse vrouw heeft grootste mond ter wereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

"Houd je grote mond!" Hoe vaak zal de Amerikaanse Samantha (31) die vraag gehoord hebben? Ze heeft namelijk een heel grote mond. Zó groot, dat ze er een record mee brak. 

Guinness World Recordsweet het zeker: Samantha Ramsdell is de vrouw met de grootste mondopening ter wereld. Dat werd vorige maand officieel vastgesteld, nadat haar lippen werden gemeten met een digitale schuifmaat. Als Samantha haar mond opentrekt, kan ze die meer dan tien centimeter opendoen.

Gepest en uitgelachen

Toen ze klein was, wist Samantha al dat ze een opvallend grote mond heeft. Soms werd ze gepest en uitgelachen. Daar werd ze onzeker van, vertelde ze aan Guinness World Records. Inmiddels is die onzekerheid verdwenen en is ze hartstikke blij met haar mond. Ze hoopt dat ze kinderen kan laten zien dat unieke eigenschappen juist heel bijzonder zijn.

Hele appel

En ook wel handig, laat de Amerikaanse regelmatig zien in filmpjes op TikTok en Instagram. Er past namelijk veel in. Zo propte ze al een hele appel, een hamburger en een complete portie friet van McDonalds in haar mond. Op TikTok heeft ze daardoor al 1,7 miljoen volgers!

Op de foto hierboven zie je dat Samantha een volledig broodje in haar mond propt. In het filmpje hieronder zie je wat er nog meer in past.

Anderen lazen ook: Nieuw record: 36 uur lang schommelen

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook