Blij

Drie gekke records uit 2017

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Donderdag was het Guiness World Records Day. Die naam ken je vast wel, van de gekke records. Soms zijn ze zo gek, dat ze bijna ongeloofwaardig zijn. Drie bijzondere records op een rijtje.

1. De grootste vegan taart 

De Zweedse youtuber Therese Lindgren maakte begin november de grootste veganistische cake ooit. Het megagebakje woog meer dan 460 kilo en bestond uit 56 verschillende delen. Zo zag-ie eruit:

2. Piramide van 171 bekers

Een piramide bouwen van 171 bekers. Dat moet te doen zijn toch? Maar als je het binnen twee minuten wilt doen, wordt het al lastiger. De Brit James Acraman lukte dat wel. Hij deed het in januari zelfs in 1 minuut en 26 seconden! 

3. De grootste hoepel

Hoelahoepen. Leuk om te doen, maar ook best lastig. De Japanse Yuya Yamada, ook wel Hoop Man Yuya genoemd, brak het record hoelahoepen met de grootste hoepel. Die was meer dan vijf meter groot! Dat zag er zo uit:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Record voor bejaarde parachutespringer. 

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

echt raely cool

Ik beantwoord me eigen reactie

hoi kidsweek dit is een speciaale brief en nu komt het

.......

hoi

Leuke records!!!! Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.