festival bizarre records

Filmpje: Festival met meest bizarre records

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Van 50 meter een auto voortduwen met één vinger tot 1.000 gedichten opzeggen. Tijdens het festival Impossibility Challenge in Den Haag probeerden mensen uit allerlei hoeken bij elkaar om Guinness World Records te verbreken of neer te zetten.

De man achter dit festival is Hidde ‘Abhinabha’ Tangerman. En hij is geen onbekende in de wereldrecordpogingen. Dit jaar staat hij namelijk in Guinness Book of Records met het zo snel mogelijk beurtelings klappen met een hand. En hij legde ook het alfabet in de juiste volgorde in 25,8 tellen. Het oude record was 26,3 seconden.

Filmpje

Tangerman wordt erg blij van iedere keer weer nieuwe uitdagingen zoeken. 'Hoe lachwekkend het er soms ook uitziet, er zit serieuze toewijding achter. Mensen trainen zich suf en als het dan lukt, is dat supergaaf. Je kunt altijd meer dan je denkt, is de essentie', vertelt-ie aan Metronieuws. Een aantal bizarre records zien, bekijk dan het filmpje hieronder: 

Nieuwe uitdaging

De nieuwste uitdaging waar Tangerman voor gaat trainen is 52 weken lang een record verbreken. Dat kan van alles zijn. Van heel veel marathons lopen verkleed als een ninja tot 24 uur banjo spelen. Zou het hem lukken?

Anderen lazen ook: Filmpje: ratten leren autorijden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hahahahahahahahahahaha echt koel

ik hou van kranten bekijken

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps