arrestatie

Man danst tijdens arrestatie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Dansen is leuk en ontspannend. Maar is misschien niet zo slim als je wordt aangehouden door de politie. Een man uit de Amerikaanse plaats Houston vindt van wel.

Waarom de politie achter hem aanzit is niet duidelijk, maar na een achtervolging van bijna dertig kilometer stapt de man uit zijn auto. In plaats van te gaan liggen, gooit hij zijn handen in de lucht begint enthousiast met dansen.

Politiehond

In eerste instantie zijn de politieagenten verbaasd. Maar na een tijdje wordt de situatie in hun ogen gevaarlijk en laten ze een politiehond los. Het dier zorgt ervoor dat de man stopt met dansen en gewoon kan worden opgepakt. Kijk hieronder zelf maar:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Speurneusje in opleiding

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het redelijk apart maar niet heel gevaarlijk de hond leek mij wat overdreven Duimomlaag Duimomlaag Vraagtzichaf

Die man is echt gek Duimomlaag

beetje overdreven maar wel lekker voor hem

haha OMG!! dat is de grappigste arrestatie ooit Blij Juichen Juichen Rentweg

die man moet echt wel dronken zijn of iets gebruikt hebben anders kan je nooit zo dom dansen het is wel grappig maar ook wel zielig grappigste arrestatie ooit haha Juichen Juichen

Hahahhahahahaha!!!!
Grappigste arrestatie ooit!!!!!!

Juichen Duimomhoog Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.