dylan haegens film

10 redenen om naar de Dylan Haegens film te gaan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Dylan Haegens staat bekend om zijn top-10 video's met sketches, zoals 10 manieren om de klas uitgestuurd te worden. Vanaf zondag 12 augustus is de bekende youtuber te zien in zijn eigen bioscoopfilm. Wij hebben een paar redenen om daar naartoe te gaan op een rijtje gezet.

1. Het plot

Dylan en zijn team hebben het druk. Naast hun populaire YouTube-kanaal hebben ze een tostirestaurant geopend én werken ze aan een speelfilm. Dylan, Marit, Teun en Rick werken zo hard dat ze amper tijd hebben om naar de wc te gaan. Hoe anders is dat voor IJsbrand, Dylans aartsrivaal. Al snel ontdekken Dylan en Teun IJsbrands geheim en proberen ze het zelf ook uit. Maar dat gaat helemaal mis…

2. De voice-over

Voice-overs in films: mwah... Dat geldt in eerste instantie ook voor deze film. Maar precies op het moment dat je je er echt gaat ergeren, zwaait de man achter de microfoon vriendelijk naar de camera. Grappig gedaan en vanaf dat moment ga je hem zelfs missen als hij lange tijd afwezig is.

3. IJsbrand

Dylan en zijn team zijn goed in het maken van korte sketches. Acteren in een speelfilm van tachtig minuten is wel even wat anders dan video’s produceren voor YouTube. IJsbrand, gespeeld door Nick Golterman, steelt de show met zijn irritante grijns en veel te hoge stemmetje.

4. Haegens-humor

Zoals je van Dylan Haegens kunt verwachten, barst deze film van de flauwe grappen. Houd je daarvan? Dan kun je je hart ophalen met tachtig minuten Haegens-humor.

5. Andere YouTubers

Kelvin, Gio, Melanie, Djamila, Stuk TV… Uiteraard komen er ook veel andere youtubers in de film voor. Vooral de scène van Mert en Teske in het restaurant is een fijne toevoeging.

6. Juf Ank

Dankzij De Luizenmoeder werd Ilse Warringa superbekend als Juf Ank en zong heel Nederland Hallo allemaal. In De film van Dylan Haegens speelt ze een verschrikkelijk irritante receptioniste die je je laat afvragen hoe vaak iemand met zijn ogen kan knipperen.

7. Kijkje achter de schermen

De film geeft een mooi inkijkje in hoe Dylan en zijn team hun video’s maken. Regelmatig zoomt de camera even uit om te laten zien hoe alles wordt opgenomen.

8. Knipoog naar de kijker

Op YouTube draait alles om de interactie met de kijker. Niet voor niets begint Dylan elke video met ‘Hey mensen’. In een speelfilm is dat anders. Maar uiteraard niet in deze film.

9. Feelgood

Het is niet gek dat de film in de zomer wordt uitgebracht. Als er al iets verkeerd dreigt te gaan, wordt het de volgende scène opgelost. Het resultaat is een enorme feelgoodfilm.

10. Bubbeltjesplastic

Onze voorspelling: als de film in de bios draait, wordt de vraag ‘waar koop je bubbeltjesplastic?’ trending. Let maar op.

Anderen lazen ook: Trailer film Dylan Haegens hit op internet.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik kreeg hoofdpijn van kapot slecht

ik hou van jou dylan en ik had gedroomd dat ik jou had gezien

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.