Justin Bieber

50 miljoen abonnees voor Justin Bieber

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Justin Bieber heeft sinds woensdag meer dan 50 miljoen abonnees op YouTube. De Canadese zanger is de eerste artiest die dat is gelukt. Zijn video’s zijn samen al meer dan twintig miljard keer bekeken.

Ontdekt op YouTube

Dertien jaar geleden werd Justin Bieber (toen 13) ontdekt op YouTube. Iemand van een platenmaatschappij klikte per ongeluk op zijn video in plaats van die van iemand anders. Bieber deelde toen vooral video’s van zijn deelname aan talentenjachten. Zoals deze allereerste video:

My World

Zijn eerste single One Time en album My World 2.0 kwamen meteen hoog binnen in de hitlijsten. Op zijn zestiende reisde Justin Bieber de hele wereld over voor zijn eerste wereldtournee. Vele hits en albums volgden.

Changes

Na een lange stilte kwam Bieber een maand geleden eindelijk weer met een nieuw eigen nummer: Yummy. Volgende week, op Valentijnsdag, verschijnt er voor het eerst in ruim vier jaar weer een album: Changes.

Anderen lazen ook: Nederlandse Sera zingt met Justin Bieber op Instagram.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Waaaaaaawwwwww!!!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.