Flintstones

Buren ergeren zich aan dino's bij 'Flintstone-huis'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Levensgrote dino's, een harige mammoet en een bord met 'yabba dabba doo' in de tuin. In een stadje in de Amerikaanse staat Californië kunnen ze er niet om lachen. Ze vinden het zelfs zo erg dat ze willen dat de bewoonster de beelden weg haalt uit haar tuin.

De tuin hoort bij een huis dat in de jaren '70 is gebouwd. Door de ronde vormen heeft het wel iets van een grot-woning uit de prehistorie. Niet zo gek dus dat het paars-oranje huis ook wel het 'Flintstone-huis' wordt genoemd. Die naam verwijst naar The Flintstones, een populaire animatieserie over het prehistorische koppel Fred en Wilma Flintstone en hun dochter Pebbles.

Speeltuin

Maar het zijn vooral de reusachtige dino's in de tuin waaraan de buren zich ergeren. Ze vinden dat de tuin nu een enorme speeltuin lijkt - en dat zou niet passen in hun sjieke buurt. 

Glimlach

De eigenaresse betaalde al een boete van zo'n 200 euro, maar ze wil de beelden niet weghalen. Haar kleinzoon zegt dat zijn grootmoeder er alles aan zal doen om het ‘Flintstone-huis’ te redden. 'Ik vind de dinosaurussen prachtig. Ze toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht en daarom moeten ze blijven.'

In het filmpje hieronder zie je hoe dit bijzondere huis eruit ziet: 

Anderen lazen ook: Wonen in een regenbooghuis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

thit is super good house for me PRANK

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.