Beeld: Pexels

Burger King geeft wonen in een appartement weg

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

De Burger King geeft een jaar lang wonen in een appartement weg. Hoe je kans maakt op de prijs? Je moet net als hun bekende burger 'Whopper' heten.

Het appartement bevindt zich boven een vestiging van de fastfoodketen in Leuven, België. Om kans te maken op de prijs moet je voor- of achternaam Whopper zijn. Maar het is de vraag of er iemand met die naam wordt gevonden, want op dit moment heet niemand in België zo.

Paar regels

Er zitten aan deze wedstrijd nóg een paar regels verbonden. De winnaar moet dus Whopper heten en in ons buurland wonen. Meldt niemand zich met deze naam? Dan worden er vier finalisten gekozen met een naam die op de naam van de burger lijkt. Tussen 18 en 20 december kan er gestemd worden op deze vier personen. Daarna wordt de gelukkige winnaar gekozen.

Geen keuken

In een filmpje kun je alvast een kijkje nemen in het huis. Er zijn overal tekeningen van hamburgers op de muren, er is een gigantisch burger-bed, maar er is geen keuken. Waarom? Volgens Burger King heb je die niet nodig als je boven een restaurant van hen woont.

Alvast even binnen kijken bij het appartement? Bekijk het filmpje hier:

Anderen lazen ook: Tien jaar oude burger te zien via livestream.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook