starry night

De best-bekeken video's op YouTube in 2019

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Aan het einde van het jaar barst het van de 2019-lijstjes. Donderdagavond werd tijdens de YouTube Starry Night de best-bekeken video bekend gemaakt. En de winnaar is ... Jachtseizoen met Bram Krikke.

Het koningsspelen-lied Pasapas van Kinderen voor Kinderen is de best bekeken muziekvideo van 2019. De video van StukTV 'Bram Krikke op de Vlucht' werd afgelopen jaar het aller-beste bekeken op YouTube. 

Pietje?

Na StukTV werd de video ‘Is grappige Pietje de nieuwe Jan Smit?’ van Hollands Got Talent het meest bekeken. Gevolgd door de inbraakvideo van Enzo Knol en een filmpje van het NOS Jeugdjournaal waarin Famke Louise boos is. Ook een aflevering van Tim Hofman's #BOOS met rapper Sjors en een video van Dylan Heagens over de klas uitgestuurd worden prijken op het lijstje.

Muziek

Na Pasapas luisterden de meeste mensen dit jaar naar het lied Viraal van Frenna en Mula B. Het liedje Hoe Het Danst van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle eindigde op de derde plaats in de muziekvideo-lijst.

In de top 10 muziekvideo's stonden maar twee liedjes uit het buitenland: Señorita van Shawn Mendes en Camila Cabello en Con Calma van Daddy Yankee en Snow. 

Anderen lazen ook: PewDiePie heeft als eerste 100 miljoen abonnees.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind dat het goed is om te ademen

ik vind het wel jammer dat ik en enzo er niet bijstaan maar iedereen van harte gefeliciteerd ik vind dit de leukste krant
Groetjes
Milan knol

dankje milan maar ja echt jammer dat ik er niet bij ben wel abonneer op mij plz

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.