Eindmusical

De Eindmusical wint Gouden Stuiver

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De acteurs van het programma De Eindmusical stormden donderdagavond het podium op in hun mooiste outfits tijdens het Televizier-Ring Gala. Ze wonnen daar de Gouden Stuiver en waren blij en trots.

De acteurs kregen de prijs van Ronnie Flex en zij bedankten hun collega's in een speech 'We hebben zo veel geleerd en zo veel kansen gehad. Dankjewel!'. Hoe dat ging zie je in het filmpje hieronder (de tekst gaat verder na de video).

Stemmen

De Gouden Stuiver is een prijs voor beste jeugdprogramma die door het publiek wordt bepaald door te stemmen. De prijs wordt al sinds 2000 uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala waar nog meer tv-prijzen worden uitgedeeld. Voor beste programma bijvoorbeeld (De Gouden Televizier-Ring) of beste presentator en presentatrice (Zilveren TV-ster). De Eindmusical won dit jaar van de programma's Bommetje en De Viralfabriek

Andere prijzen

De ring ging dit jaar naar Beau van Erven Dorens voor zijn programma Five Days Inside. En dat was niet zijn enige prijs: hij werd ook benoemd tot beste presentator. De prijs voor beste presentatrice ging naar Chantal Janzen. Presentator Kaj Gorgels nam de prijs voor aanstormend talent mee naar huis.

Anderen lazen ook: Deze programma's maken kans op de Gouden Stuiver.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het leuk voor de eindmusical ,maar ik was voor bommetje
(MIJN MENING IS DIT NIET DIE VAN ANDEREN)

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.