paddington

De mooiste kerstreclames

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
katrien
Katrien
Hoekstra

In geen enkele maand geven we zoveel geld uit als in december. Dat weten alle bedrijven ook. Zij willen dat we dat geld bij hen uitgeven. En daarom maken ze de mooiste reclames.

We hebben in december natuurlijk ook veel vrij. En zitten dan lekker warm voor de televisie. Reclamemakers trakteren ons dan op de meest ontroerende kerstreclames. We hebben er een paar uit Nederland en daarbuiten op een rij gezet.

Robotje

De Duitse Supermarkt Edeka vraagt zich af of we over 100 jaar nog wel kerst vieren. Want dan is alles toch overgenomen door robots? Maar dan gaat er één robotje op onderzoek.

'Ze bestaan echt!'

De kerstman schrikt zich kapot als hij twee levende M&M’s ziet en valt flauw van schrik. De gele M&M vliegt als een dolle door het land om cadeautjes rond te brengen. Maar hij bezorgt ze allemaal verkeerd! Deze reclame is een vervolg op de M&M-kerstreclame uit 1996.

Kevin de Wortel

De Aldi-supermarkt in Groot-Brittannië heeft een hit te pakken met zijn kerst reclame. Kevin the Carrot is er een begrip.

Jumbo kerstboom

Nog een supermarkt succes van de Nederlandse Jumbo. Gaat papa de kerstboom omhakken of niet?

Ontroerende beertjes

Een hele ontroerende is de reclame van het Britse vliegveld Heathrow. Twee beertjes op weg naar hun familie.

Paddington

En om nog even bij de beren te blijven. Het Britse warenhuis Marks & Spencer heeft beertje Paddington in de hoofdrol. Een goeie zet, want Paddington 2 is een grote hit in de bioscoop. En oh, wat is-ie lief…

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Sprankelende kerst.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.