TikTok @KateyLorrell

Is dit de sulligste TikTok-viral ooit?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Misschien is het wel de sulligste viral ooit. De Amerikaanse Katey Lorrell probeerde in een video haar outfit te showen, maar dat liep anders. Ze stootte zich aan het bed en slaakte een kreetje. Haar geklungel is nu al meer dan 23 miljoen keer bekeken.

In het filmpje zie je Katey in haar kamer de camera neerzetten. Vervolgens loopt ze naar achteren om een goeie pose aan te nemen. Maar ze let niet goed op de grote houten poot van het bed achter zich. Ze struikelt, maar niet voordat ze nog er een hoge 'Ah!'  uit gooit.

Memes

Toen ze het klunzige filmpje aan haar vrienden liet zien, moesten die er hard om lachen. Ze besloot het toch op TikTok te zetten. 'Ik probeerde gewoon mijn outfit te showen, maar onze heer had andere plannen', schreef Katey bij het bericht. Niet alleen wordt de video veel bekeken, maar ook is Katey zelf een meme geworden. Er zijn al meer dan 31.000 video's op TikTok te vinden die Lorrell's 'ah' hebben geremixt.

En dan hier de video waar het allemaal om draait:

@kateylorrell Just trying to show my fit off but the good lord had other plans #voiceeffects #ScreamItOut #hurt original sound - Kate

Anderen lazen ook: Oekraiense TikTokkers delen hun leven in oorlogstijd

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook