Foto: ANP

Dochter Beyoncé en Jay-Z gaat viral

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Schaam jij je wel eens voor iets dat je ouders doen? De 6-jarige Blue Ivy wel. Haar ouders Beyoncé en Jay-Z traden samen op. Omdat ze dat iets te ver vond gaan besloot ze naar de grond te duiken.

Zangeres Beyoncé en haar man rapper Jay-Z zijn druk bezig met hun On the Run II-tour. Deze week waren ze in Nederland en vorige week lieten ze hun show zien in Londen. Hun dochter Blue Ivy reist met ze mee en werd er af en toe een beetje ongemakkelijk van. Haar ouders staan wel erg dicht bij elkaar te dansen en dat wil ze liever niet zien.     

Naar de grond

Tijdens het concert in Londen vond Blue Ivy het even genoeg. Ze kijkt verschrikt, doet haar handen voor haar ogen en duikt naar de grond. Iemand in het publiek filmde het en die video wordt nu veel gedeeld op social media. (Het artikel gaat verder onder de video)

Diva

Dit is niet de eerste keer dat er een grappig filmpje van het meisje opduikt. Tijdens de Grammy's, de belangrijkste muziekprijzen ter wereld, stal ze ook de show. Ze vond ze dat haar ouders te vrolijk aan het klappen waren voor andere mensen. Ze liet zien dat ze een echte diva is, door haar ouders te vragen om het even iets rustiger aan te doen. Kijk zelf maar!

Anderen lazen ook: Toenie La Glow (8) scoort met hits op Instagram.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

*duimomhoog*Haha grappig meisje

grappig, kzou me ook super schamen!!!!!!!!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.