Dokter Corrie

Dokter Corrie is terug met 'Seksvragenknutselrubriek'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Goed nieuws: Dokter Corrie is terug! Deze bijzondere televisiedokter had tussen 2013 en 2015 haar eigen programma over liefde en seks. Ze beantwoordde elke vraag die je maar over dit onderwerp kon hebben. Vanaf deze week is ze te zien op YouTube.

In een witte doktersjas vertelde dokter Corrie (gespeeld door actrice Martine Sandifort) over seksualiteit en alles wat daarmee te maken heeft. Het programma werd uitgezonden op het Schooltv-Weekjournaal van de NTR en scholen gebruikten het bij seksuele voorlichting.

Openheid

In 2015 kreeg dokter Corrie haar eigen programma bij Zapp: De Dokter Corrie Show. De uitzendingen kregen ook kritiek. Bezorgde politici, scholen en ouders vonden dat dokter Corrie 'te ver' ging. Anderen vonden haar openheid over moeilijke seksvragen juist heel goed.

Seksvragenknutselrubriek

Vanaf deze week is dokter Corrie terug met haar eigen Seksvragenknutselrubriek op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. Elke maandag verschijnt om 16.00 uur een nieuwe video, die zoals altijd 'hilarisch èn betrouwbaar' is. Er is ook een podcastserie: Dokter Corrie’s Eerste Keren.

In België hebben ze ondertussen trouwens een eigen Dokter Corrie: Dokter Bea. En ook in Canada en Australië komen binnenkort series die geïnspireerd zijn op het programma.

Oude afleveringen kun je hier bekijken en dit is Dokter Corries nieuwste video: 

Anderen lazen ook: Hoe weet je eigenlijk dat je verliefd bent?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hahaha!!!!
Wat leuk! Ik keek er naar en vond het echt hilarisch en nu is het er weer! Haha! Ik had de slappe lach Duimomhoog

Ik kijk er niet echt naar dus ik weet het niet

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.