ANP

Duncan maakt songfestival-nummer bekend

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Arcade, zo heet het nummer waarmee zanger Duncan Laurence naar het Eurovisie Songfestival gaat. Hij onthulde het nummer in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Het rustige liedje gaat over een verloren liefde. De 24-jarige zanger heeft het nummer geschreven tijdens zijn studie op de Rockacademie in Tilburg. Donderdagavond liet hij Arcade voor het eerst horen. Ook was de bijbehorende videoclip te zien. Gemist? Hieronder kun je 'm bekijken.

Songfestival

Na bekende artiesten zoals Anouk, Ilse de Lange, Douwe Bob en Waylon, gaat Duncan Laurence dit jaar namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Op donderdag 16 mei komt hij voor de eerste keer in actie tijdens de halve finale in Tel Aviv (Israël), daar wordt de liedjeswedstrijd dit keer gehouden.

The Voice of Holland

Duncan Laurence kun je misschien kennen van zijn deelname aan The Voice Of Holland in 2014. De zanger kwam in het team van Ilse de Lange en bereikte de halve finale van de populaire talentenjacht. De meiden van O'G3NE gingen er dat seizoen met de winst vandoor.

Anderen lazen ook: Waylon zingt zich naar de finale van Songfestival.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.