Dylan Haegens

Dylan Haegens wil kinderen met problemen helpen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ben je vaak somber, bang of verdrietig? Heel erg vervelend, dat weet ook Dylan Haegens. De populaire youtuber wil kinderen met dat soort problemen gaan helpen.

Samen met zijn vriendin Marit Brugman heeft hij daarvoor een stichting opgericht: Durf Te Vragen.

Problemen

Een angststoornis, een eetstoornis of een depressie. Allemaal ziekten die je niet meteen bij iemand ziet. Psychische problemen, noemen we ze. Dylan en Marit vinden het belangrijk dat kinderen met psychische problemen hulp vragen. 'Praat erover! Je hoeft je er niet voor te schamen', zegt Dylan. Op de website van hun stichting staat informatie over de problemen en hoe je hulp moet zoeken.

Heel bang

De twee youtubers hebben zelf ook last gehad van psychische problemen. Marit vertelde vorig jaar over haar eetstoornis anorexia en Dylan kwam er woensdag voor uit dat hij last heeft gehad van een angststoornis. 'Ik merkte dat ik niet meer op reis durfde', zegt hij daarover. Bekijk hier de hele video:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Droom komt uit voor Dylan Haegens of Vlogtips van Dylan Haegens.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

HOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.