Songfestival

En de winnaar is... Israël

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Israël heeft het Eurovisie Songfestival gewonnen. Waylon eindigde gisteren op een achttiende plaats, hij zong het liedje Outlaw in 'Em.

Zangers Netta kreeg namens Israël de meeste punten: 529. Cyprus (436 punten) werd tweede en Oostenrijk (342) eindigde op de derde plaats. Netta zong het nummer Toy. Bekijk haar optreden hieronder:

In totaal stonden 26 landen in de finale, die in de Portugese hoofdstad Lissabon werd gehouden. Voor Nederland deed Waylon mee. Met zijn nummer Outlaw in 'Em eindigde de zanger als achttiende. 

Teleurgesteld

Waylon was na afloop een beetje teleurgesteld, de zanger had gedacht dat hij weer bij de beste tien zou eindigen. In 2014 lukte dat hem ook. Samen met zangeres Ilse de Lange werd hij toen tweede. 

Anderen lazen ook: Waylon zingt zich naar finale van Songfestival  of Rapper Boef wint vier muziekprijzen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik heb het filpje van de zangeres Netta gekeken; het was echt gèwèldig!!!

Het liedje dwaald nog steeds in mijn hoofd rond: 'I'm not your toy!

waylon had het zonder die dansers moeten doen

###WAYLON IS VEEL BETER Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.