Foto: Rodrigo Reyes Marin/ZUMA Wire

Enorme 3D-kat waakt over Japanse stad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Kattenliefhebbers in de Japanse hoofdstad Tokio zullen waarschijnlijk blij omhoog kijken op een druk kruispunt in de stad. Boven hun hoofden ligt namelijk een enorme 3D-lapjeskat te dommelen! 

De enorme, miauwende kat is te zien op een groot reclamebord vlakbij het drukke Shinjuki-treinstation. Om de paar uur verandert de 3D-kat van activiteit. In de ochtend schrikt-ie wakker, in de middag staat-ie op, tuurt hij naar beneden en maakt hij contact met voorbijgangers en in de avond besluit hij om lekker te gaan dommelen. Soms lijkt het zelfs alsof hij zó naar beneden kukelt!

Schrikken

Op social media plaatsten veel mensen er al berichten over, omdat ze het zo bijzonder vinden dat de Shinjuki-kat zó echt lijkt dat ze er soms zelfs van schrikken. De reuzenkat is gemaakt door het bedrijf Cross Space, om te laten zien wat je allemaal met de 3D-reclameborden kunt. De kat is trouwens niet alleen gemaakt voor voorbijgangers. Je kunt ook live meekijken! Hieronder zie je een filmpje van de kat. Zou jij schrikken?

  1. Anderen lazen ook: 3x peperdure Japanse vruchten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook