Lion King

Er komt een nieuwe versie van The Lion King

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Je hebt De Leeuwenkoning (of The Lion King) vast wel eens gezien. Misschien zelfs heel vaak. Maar wist je al dat er een nieuwe film komt?

The Lion King gaat over Simba, een kleine leeuw die koning wordt van de savanne. De animatiefilm kwam in 1994 jaar uit. De hoogste tijd voor iets nieuws, dachten de mensen van Disney waarschijnlijk. Zij werken op dit moment aan een levensechte versie van de film.

Beyoncé = Nala

Simba, Nala, Mufasa, Scar, Timon en Pumba. Ook in deze nieuwe film zijn de populaire karakters van de partij. Hun stemmen worden ingesproken door beroemde sterren, zo doet Beyoncé de stem van Nala.

Miljoenen views

Disney plaatste donderdagavond een voorstukje van de nieuwe film op YouTube. Een goede zet, de video werd al snel miljoenen keren bekeken. Hieronder zie je de versie met Nederlandse ondertiteling. Benieuwd naar de hele film? Daarvoor moet je nog even geduld hebben, de film draait volgende zomer in de bioscoop.

Anderen lazen ook: Jonge musicalhelden: Tommie (9) speelt in The Lion King.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Echt vet dat er een nieuwe film komt, alleen jammer dat er niet zo veel in wordt laten zien Duimomlaag Duimomhoog Duimomhoog

Het lijkt me heel leuk om de nieuwe lion-king te gaan kijken Blij

Fantastisch ik ga samen met mijn moeder erheen ik heb er nu al zin in Duimomhoog Duimomhoog

ik kan niet niet wachten tot die uitkomt

ik kan niet niet wachten tot die uitkomt

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.