harry

Fans van Harry Styles slapen in de kou

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een nacht (of twee) buiten slapen op straat. IJskoud! Maar fans van Harry Styles hebben het ervoor, zodat ze  de zanger vanavond van dichtbij te kunnen zien.

Al vanaf maandagnacht slapen er fans voor de concertzaal waar de oud-zanger van One Direction vanavond zal optreden. Hierdoor hopen de jongeren een plekje vlak voor het podium te krijgen.

Polsbandjes

Omdat de fans niet willen dat iemand voorkruipt, hebben ze iets bedacht. Iedereen die in de rij aansluit, krijgt een zelfgemaakt polsbandje met een nummer. Op deze volgorde zullen ze vanavond de concertzaal AFAS Live in gaan.

Uitverkocht

Omdat het zo koud is hebben de fans onder speciale warmtedekens geslapen. En nu staan ze netjes in rijen voor de concertzaal te wachten. Slecht nieuws voor iedereen die er nog naartoe wil... Het concert is al sinds mei uitverkocht.

harry

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: One Direction rijdt een stukje mee.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Cool dat ze dat doen alleen doe ik het zelf niet .
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr veel te koud. Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.