Videostill: NOS

Filmpje: Glazenwasser fietst vlak langs koning

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Glazenwasser Herman fietste nietsvermoedend zoals elke dag van zijn huis naar zijn werk. Deze keer reed hij per ongeluk vlak langs een bijzondere bezoeker: de koning!

Woensdag was de koning op bezoek in de plaats Borger in Drenthe. Bijna niemand wist dat hij daar langs zou komen. Ook glazenwasser Herman had dat even niet in de gaten. Hij fietste met een ladder op zijn schouder, zo hup voorbij de beveiliging en vlak langs de koning!

Oeps!

Glazenwasser Herman had wel gezien dat er een groepje mensen bij elkaar stond. Maar hij dacht dat er een bruiloft bezig was. Een beveiliger probeerde hem nog tegen te houden, maar hij fietste gewoon verder. Pas toen hij thuis kwam en de beelden op internet zag, zag hij dat hij zomaar langs de koning was gefietst. Oeps!

Viral

De actie werd gefilmd door de NOS die het bezoek van de koning filmden. Het filmpje ging daarna viral en werd veel gedeeld op social media. RTV Drenthe interviewde de glazenwasser nadat het filmpje overal op internet verscheen. Dat zie je hier:

 

Anderen lazen ook: Filmpje: reekalfje op de trekker.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het mag niet wat de meneer dee maar fietsen met een ladder is ook ge vaar lijk dus moet hij een boete krijgen

leuke video wa grappig

Gelukkig is de koning ook gewoon een mens Juichen Juichen

oh nee,.........................

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.