Miracle

Filmpje: Hond gered, een maand na orkaan Dorian

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Een gelukkige vondst op de Bahama's, waar een maand geleden orkaan Dorian grote verwoestingen aanrichtte. Reddingswerkers vonden daar vrijdag in een ingestort gebouw een springlevend hondje.

Orkaan Dorian richtte begin september een grote ravage aan op de Bahama's. Tientallen mensen overleefden het niet en honderden raakten vermist. Reddingswerkers zoeken nog steeds naar lichamen.

Wonder

Er zijn ook speciale teams die honden zoeken. Vrijdag hadden ze geluk. In de puinhoop van een ingestort gebouw lag een hond. Het dier was mager en kon niet lopen, maar kwispelde met zijn staart toen hij na een maand weer mensen zag. Hij was in leven gebleven omdat hij regenwater had kunnen oplikken.

Hier zie je een filmpje van Miracle (wonder), de nieuwe naam die hij van het reddingsteam kreeg:

Anderen lazen ook: Vrouw beschermt 97 zwerfhonden tegen orkaan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Blij omdat die hond is gered
Duimomhoog

Hallo redactie omdat jullie dit als eerste lezen wil ik graag weten hoe ik later bij kidsweek kan werken (als het nog bestaat dan) ik hoop dat ik snel een antwoord krijg veel plezier

Hi!
Wat leuk, we kunnen altijd hulp gebruiken. Ben je ook al abonnee op Kidsweek? In de krant die morgen bezorgd wordt, staat namelijk hoe je meedenklezer kan worden. Dan kan je meedoen aan interviews, bent onderdeel van het testteam en er is zelfs 1x per jaar een meedenklezersdag met onze redactie.

Groetjes, Tineke

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.