Foto: TikTok

Filmpje: Katy Perry fan van Nederlandse zangeres

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De Nederlandse zangeres Sera heeft er een nieuwe fan bij: zangeres Katy Perry. Zij reageerde heel enthousiast op een cover van de 27-jarige Sera.

Sera zong het nummer When I'm Gone van de Amerikaanse zangeres Katy Perry en de Zweede dj Alesso, in een video op Tiktok. In een livestream op YouTube luisterden Perry en Alesso naar covers van hun nummer en daar kwam Sera ook voorbij. Perry was meteen fan. 'Zo mooi. Ik heb het nummer zelf niet eens op deze manier gezongen. Bedankt dat je liet zien hoe dat moet.'

'Knettergek'

Sera was erg blij met de reactie, liet ze op Tiktok weten. 'Ik zing nu een paar jaar covers en plaats deze op TikTok en Instagram. Daarna is het altijd maar afwachten wat mensen ervan vinden. Dat Katy Perry zelf reageert, had ik niet durven dromen. Knettergek. Een fantastisch begin van 2022!'

Bieber en Ronaldo

Katy Perry is niet de enige bekende fan van Sera. Justin Bieber en voetballer Christiano Ronaldo lieten ook al eens weten dat ze haar heel goed vinden. Afgelopen zomer bracht Sera haar eerste eigen liedje Only Us uit. Een maand geleden kwam haar tweede nummer Take a Chance uit.

Sera's cover is al meer dan een miljoen keer bekeken op TikTok. Hieronder kun je haar reactie op het filmpje bekijken.

Anderen lazen ook: Zo klinkt het grootste orkest ter wereld.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook