Varkentje

Filmpje: Varken achtervolgt verslaggever

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Een verslaggever uit Griekenland wilde deze week op het journaal vertellen over een storm in het land. Hij had alleen één probleem. Er rende een varken achter hem aan dat hem wilde bijten!

Het stormde flink in het zuiden van Griekenland begin deze week. Er viel zoveel regen dat sommige plaatsen zijn overstroomd.

Bijtgraag varken

Verslaggever Lazo Mantikos wilde daarover vertellen in het journaal. Hij stond met zijn laarzen in de modder en een microfoon in de hand, maar stilstaan lukte niet. Er zat een varken achter hem aan. Dat wilde hem bijten!

Reddende spijkerbroek

De presentatoren in de studio konden hun lachen niet inhouden. Ze gaven Mantikos als tip om zijn relatie met het varken te verbeteren. Daarna gingen ze verder met ander nieuws. En de verslaggever? Die is er dankzij zijn stevige spijkerbroek heel vanaf gekomen en kon er achteraf gelukkig wel om lachen.

Bekijk hieronder het filmpje van de achtervolging:

De dieren op de foto boven het artikel komen niet in het filmpje voor.

Anderen lazen ook: Dit varken schildert net zo goed als Picasso.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dit is echt heel grappig ik heb morgen een kampioens spannend

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.