Foto: Shutterstock

Filmpjes: Deze video's werden dit jaar het best bekeken

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Aan het einde van het jaar barst het altijd van de lijstjes. Zo maakte ook YouTube een lijstje van best bekeken video's in Nederland. En dat waren... 

1. Bonaire-meneer van Jochem Myer

'In een zwaar jaar is het geen verrassing dat Nederland snakte naar een grappige video met vakantievibes', verklaart YouTube het succes van de cabaretier, in zijn video over zijn vakantie naar Bonaire. De video uit januari werd 4,3 miljoen keer bekeken.

2. I'm Coming Out

Op de tweede plaats staat de coming out-video van youtuber Nikkie Tutorials, waarin zij onthult dat ze transgender is. Ook in andere landen was deze video heel populair: het filmpje werd meer dan 36 miljoen keer bekeken.

3. Zwembad in de jungle

De video van Mr. Tfue belandde in Nederland op de derde plek. In de video zie je hoe hij een ondergrondse zwembad bouwt in de jungle in Zuid-Amerika. Dit is de enige niet-Nederlandse video in de Nederlandse top. Het filmpje werd meer dan 197 miljoen keer bekeken.

Muziekvideo's

De best bekeken muziekvideo in Nederland was Life is good van Future en Drake, gevolgd door Smoorverliefd van rapper Snelle. Op de derde plek staat het lied Anderhalf van Ali B.

Anderen lazen ook: Dit werd in 2020 het meest geluisterd op Spotify.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook