America's Got Talent - Tyler

Gepeste Tyler (11) gaat viral na viooloptreden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Elk seizoen zijn er een paar audities die opvallen. Die van Tyler (11) uit Amerika is er zo één. De gepeste vioolspeler gaat viral na zijn optreden bij America's Got Talent.

Tyler heeft een moeilijke tijd achter de rug. Op zijn vierde kreeg hij kanker. De chemotherapie zorgde ervoor dat-ie kaal werd. Iets waar zijn klasgenoten niet leuk op reageerden. 'Ze pestten me, omdat ik anders was. Ze verzonnen dat mijn kanker besmettelijk was', vertelt Tyler.

Golden Buzzer

Om alles een beetje te vergeten, begon hij met vioolspelen. Daar werd-ie gelukkig van. Tyler bleek niet de enige, want ook de juryleden reageerden enthousiast. Na zijn optreden (Stronger van Kelly Clarkson) werd hij overspoeld met complimenten. Jurylid Simon Cowell vond het zo goed, dat-ie de Golden Buzzer indrukte. Daarmee is Tyler gelijk door naar de liveshows. 'Ik ben heel trots op mezelf en ik ben heel blij', reageerde hij verrast. De video van zijn auditie (zie hieronder) is al meer dan 13 miljoen keer bekeken.

Het optreden begint op 2:45. Het gesprekje vooraf en het commentaar na afloop zijn in het Engels.

Glennis Grace

Vorig jaar deed Glennis Grace mee aan de beroemde talentenjacht in Amerika. De Nederlanse zangeres werd in korte tijd heel populair. De jury, maar ook het publiek was na elk optreden onder de indrum van haar stem. Glennis Grace haalde de finale, maar die won ze niet.

Anderen lazen ook: Darci (12) wint America's Got Talent met buikspreekact.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

i love it. he really got talent Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.