Justice Osei

Ghanese jongen imiteert wel 50 dieren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Deirdre Enthoven
Deirdre
Enthoven

Justice Osei (19) uit Ghana heeft een wel heel bijzonder talent. Hij kan zo’n vijftig dieren nadoen. Van schapen en geiten tot krokodillen en vleermuizen. En hij imiteert ze perfect!

Dieren waren altijd al Justice Osei's passie. Veel meer dan leren op school. Daar bakte hij er weinig van. Toen de jongen uit Ghana twaalf was en het echt niet meer ging op school, besloot hij de schapen en geiten van zijn familie te gaan hoeden. Als grapje deed hij regelmatig hun geluiden na. Dat ging hem goed af, ontdekte hij. En dat vond zijn omgeving ook.

Vijftig dierengeluiden

Enthousiast probeerde Justice ook de geluiden van andere dieren. Hij imiteerde katten, honden, vogels en vleermuizen, maar ook bijvoorbeeld muggen en zelfs krokodillen. Inmiddels heeft hij ruim vijftig dierengeluiden in zijn repertoire. En hij kan het echt heel goed. Als je met je ogen dicht naar hem luistert, geloof je zo dat je op een boerderij bent of in de jungle.

Justice hoopt met zijn talent in het Guinness World Records-boek te komen.

Anderen lazen ook: Walrus doet geluiden na.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook