invisible box challenge

Heb jij de 'invisible box challenge' al geprobeerd?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Na de 'mannequin challenge', de 'ice bucket callenge' en 'the floor is lava', is het tijd voor een nieuwe internetrage: de 'invisible box challenge.'

Het idee is heel simpel en je kunt het overal doen. Het enige wat je nodig hebt zijn je twee voeten en een onzichtbare doos, vandaar natuurlijk ook de naam 'invisible box challenge'. De bedoeling is dat je eerst met één voet op de doos stapt en er daarna met je andere voet overheen stapt. 

Geloofwaardig?

Het klinkt misschien niet zo moeilijk, maar van de vele video's op internet (die trouwens als paddenstoelen uit de grond schieten) lijken er maar een paar echt geloofwaardig. Het is natuurlijk de kunst om je voet die je in de lucht houdt, niet te bewegen. Dat proberen de mensen in de onderstaande video's ook...

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Nieuwe challenge: basketballen bij vreemden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

waarom staat er callenge bij ice bucket Blij Juichen

weer een nieuwe challenge Vraagtzichaf

Leuk!!!!!!!

zin in!

Mensen mel veel verbeelding.

Voor mij niet !

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.