leeuw

Leeuw in Russische dierentuin wil knuffelen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Valerie
Valerie
van Vliet

Voor een paar toeristen in een Russisch safaripark, kwam de natuur wel heel dichtbij. Mannetjesleeuw Filya sprong plotseling bij hen in de auto. Gelukkig wilde hij de bezoekers geen kwaad doen, hij wilde alleen maar een aai door zijn manen.

Je zou denken dat de toeristen gillend wegrenden. Maar nee, eigenlijk vonden ze het wel grappig. Ze aaiden Filya en maakten foto's met hem. Eén vrouw kreeg zelfs een lekkere natte lik van de leeuw.

Minder geluk

Het is niet de eerste keer dat een leeuw zo dichtbij komt in het safaripark. Acht weken geleden had een 46-jarige Russin minder geluk. Een leeuw beet in haar arm en sleepte haar over de grond. Ze kwam er vanaf met een flinke wond in haar arm.

Anderen lazen ook: Filmpje: bijzonder beestengezin in dierentuin.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind dit leeuw schatig.

Duimomhoog Vraagtzichaf Blij superleuk

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.